- 23.96 14 Дневен Детокс

14 Дневен Детокс

35.94 лв. 59.90 лв.

- 41.96 28 Дневен Детокс

28 Дневен Детокс

62.94 лв. 104.90 лв.

- 51.13 "MEGA" ОТСЛАБВАЩ ПАКЕТ

"MEGA" ОТСЛАБВАЩ ПАКЕТ

153.37 лв. 204.50 лв.

- 43.7 ОТСЛАБВАЩ ПАКЕТ "BALITEA"

ОТСЛАБВАЩ ПАКЕТ "BALITEA"

131.10 лв. 174.80 лв.

- 17.96 SUPER BALITEA 14

SUPER BALITEA 14

71.84 лв. 89.80 лв.

- 26.96 SUPER BALITEA 28

SUPER BALITEA 28

107.84 лв. 134.80 лв.