Доставка

След като в BALI-TEA.COM постъпи поръчка, консултант на електронния магазин я обработва. Потребителят получава имейл за успешно приетата поръчка, както и позвъняване за потвърждаване на поръчката.

BALI-TEA.COM работи с куриерска фирма Спиди. Бихте могли да поръчате доставка на продукти от сайта, както до офис на куриера, така и до вратата на Вашия дом. Обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

Срок за доставка

Поръчаният продукт ще бъде доставен в рамките на 24 часа до 4 работни дни, по-вероятно 24 часа след направена поръчка. Доставката не се извършва в неделя и в официални празници.

Цена за доставка

Цената за доставка се начислява автоматично, когато завършвате вашата поръчка. За всяка поръчка над 60 лв, доставката е абсолютно БЕЗПЛАТНА!

Връщане на продукт(и)

Бихте могли да върнете поръчката си в рамките на 14 дни, а ние ще върнем Вашите пари. Връщането на продукти, е за сметка на клиента.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, в посочения срок, или не отиде до посочения офис на куриерска фирма “СПИДИ” АД, за да получи в срок стоката, продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.