Facebook

FAQ

За да видите как работи екзотичния чай с рецепти от остров Бали - “BaliTea”, Вие бихте могли да погледнете в секцията "За нас", където можете да прочетете всичко за нашите чаени произведения

14 Дневният Отслабваш “Teatox” пакет включва :

  • 14 пакетчета дневен чай (приема се всяка сутрин преди хранене)
  • 7 пакетчета нощен чай (приема се ПРЕЗ вечер)

28 Дневният Отслабваш “Teatox” пакет включва :

  • 28 пакетчета дневен чай (приема се всяка сутрин)
  • 14 пакетчета нощен чай (приема се ПРЕЗ вечер)

Вкусът на дневния ни, отслабващ чай е подбран с изключителна прецизност по специални рецепти от тропиците на остров Бали, а вечерният ни чай е отново е основан на конкретни рецепти от острова, подчертаващи екзотичния вкус, чрез щипка джинджифил, лимонена трева и др.

Тъй като ние държим на качествените и абсолютно натурални съставки на продуктите ни, без примеси на химически добавки, продуктите на“BaliTea” имат срок на годност, описан на всяка кутия. Но ако желаете бихте могли да съхранявате чая в херметически затворена кутия и във фризера.

Бихте могли да приемате чаените ни рецепти абсолютно всеки ден с цел поддържане за задържаните килограми и добро здраве !

НЕ! Продуктите на компанията ни не съдържат абсолютно никакъв глутен !

Разбира се! Подходящ е за всеки пол.

Дневен детоксикиращ чай “Daily teatox”:Всяка сутрин преди хранене ефектът на чая е най-силен. Но не се тревожете , ако сте пропуснали , просто пийте чая, когато имате възможност .

Начин на употреба : Налейте чаша вряла вода и поставете едно пакетче от съответния чай. Изчакайте не по-малко от 3-5 минути с цел извличане на максималните съставки на чая. След което извадете торбичката и изпийте сладко , сладко чая. Препоръка: Не добавяйте подсладители.

Вечерен отслабващ чай “Bedtime”: Кога трябва да се приема : През вечер, преди лягане.

Начин на употреба : Налейте чаша вряла вода и поставете едно пакетче от “Bedtime” чая. Оставете да се пакетчето в продължение на 3-5 минути - Пийте !

“BaliTea” е за хора на възраст от 16 и повече години .

Свалянето на килограми е изключително индивидуална част за всеки един организъм. В зависимост от това колко килограми имате да сваляте, чаят влияе различно за всеки човек.

Защото съдържа силата на Природата – пречистени билки от едни от най-добрите растения за отслабване и борба с ЦЕЛУЛИТА.

Разбира се,че можете... дори е задължително. Препоръчваме на всички клиенти да се хранят здравословно по време на техния “teatox”, за да засилят ефекта и да постигнат резултатите, които търсят . Ние предлагаме безплатен " хранителен план " Кликнете тук, за да получите достъп до него сега.”

Единствяеният страничен ефект,който би могъл да се появи е под формата на слабителен ефект от чая “Bedtime”, който се приема ПРЕЗ вечер преди лягане.

Ние се страхуваме , че не може да коментираме ефектите,които нашите продукти ще имат , ако сте бременна или кърмите . Най-добре да обсъдите с Вашия лекар, медицинска сестра или фармацевт, за това дали “BaliTea” е подходящ за вас.

Можете да спрете да използвате “BaliTea” продуктите по всяко време , разбира се. Aко почувствате, че тялото ви се нуждае от още, винаги можете да започнете режима отново.